2016 World Press Photo konkursa uzvarētāji

Uzvarētāju ieraksti no 59. gada World Press Photo Contest nupat paziņoja. 2016. gada foto ir haunting nakts tēls bēgļu kāpšanas pa skuvekļa stiepli pa Ungārijas-Serbijas robežas, ko fotogrāfs Warren Richardson. Šogad, saskaņā ar organizatoru, 82,951 fotogrāfijas tika iesniegti, lai spriestu, ko pēc 5,775 fotogrāfi no 128 dažādām valstīm.

Uzvarētāji astoņās kategorijās tika paziņots, ieskaitot mūsdienu problēmām, ikdienā, General News, ilgtermiņa projektus, Daba, Cilvēki, Sports un Spot News. World Press Photo ir veida pietiekami, lai es varētu dalīties dažas no šī gada uzvarētāju fotogrāfijas šeit kopā ar jums.

main_1500

1. World Press Photo of the Year, un uzvarētājs pirmo vietu ar Spot News kategorijā no fotogrāfes Warren Richardson. Cilvēks iet bērnu caur žogu pie ungāru-Serbijas robežas Röszke, Ungārijā, 28. augustā, 2015. Daudzi ieraksti šogad World Press Photo konkursā aptvēra migrantu krīzi no vairākiem leņķiem, un šis haunting attēlu izcēlās par žūrija. Ričardsons: “Es apmetās ar bēgļiem piecas dienas uz robežas. Grupa apmēram 200 cilvēku ieradušies, un viņi pārcēlās zem kokiem gar žoga līniju. Viņi pirmo reizi nosūtīja sievietes un bērni, tad arī tēviem un vecākiem vīriešiem. Man ir bijis ar šo apkalpi apmēram piecas stundas, un mēs spēlējām kaķi un peli ar policiju visu nakti. Man bija izsmelti līdz brīdim, kad es ņēma attēlu. Tas bija ap trīs no rīta, un jūs nevarat izmantot zibspuldzi, bet policija mēģina atrast šos cilvēkus, jo es tikai dot viņiem prom. Tāpēc man nācās izmantot Moonlight atsevišķi.

main_1500

2. Daba, trešais vietas ieguvējs, singles. Colima Volcano Meksikā parāda spēcīgu nakts sprādziens ar zibens un dažiem kvēlspuldžu rockfalls. Nofotografēties gada 13. decembrī, 12,5 kilometru attālumā no krātera tuvumā lagūna nosaukts Carrizalillos uz Comala pašvaldības. Šī konkrētā skrūvi no zibens ir vairāk nekā 600 metrus garš, apgaismes informācija par dienvidu daļu vulkāna šajā 8. otrajā iedarbību.

main_1500

3. Chappaqua, New York. 2013. gada marts No “A Life in Death”, ilgtermiņa projektus, otro vietu ieguvējs, stāsti. Howie un Laurel Borowick apskāviens guļamistabā viņu mājās. Savā trīsdesmit četriem gadiem laulībā, viņi nekad nevarēja iedomāties tiek diagnosticēta posms-4 vēža, tajā pašā laikā. Projektā, meita fotografē viņas pašas vecāki, kas bija paralēli ārstēšanai posms četru vēzi, plecu pie pleca. Fotogrāfijas apskatīt mīlestību, dzīvi un dzīves, saskaroties ar nāvi. Tā godina viņu piemiņu, koncentrējoties uz savu spēku un mīlestību, gan individuāli, gan kopā, un piekrīt stāstu par savu galīgo nodaļās, gada laikā viena no otras.